maandag 14 maart 2011

dag 5 : Las Lajas - Cerro Punta

Van de zonsopkomst hadden we meer verwacht toen we als enigen om zes uur op het verlaten strand van Las Lajas stonden. Niet getreurd, terug een uurtje in ons bed om dan met een rot vaart aan een half dagje rust aan het strand te beginnen. Een doucheke? Nee toch geen doucheke want problemen met het water. Dan maar eerst ontbijt. Na het ontbijt konden we dan toch douchen. Zinloos natuurlijk als je meteen daarna een uurtje tegen de golven van de stille oceaan in gaat springen. Humo lezen, insmeren, niet voldoende, verbranden, zwembad, inpakken, uitchecken en vertrekken naar onze volgende verblijfplaats.






Om 14uur pil stoppen we in David, de tweede stad na Panama City, voor de lunch. Op aanraden van Dennis uit El Valle proberen we TGI Friday (thank god it's friday), een Amerikaanse keten van Italian Food. Daar mogen ze er gerust eens wat van in België placeren. We zetten onze tocht verder naar Cerro Punta. Een dorpje gelegen in de bergen op een 190 km vanwaar we gestart waren. We houden nog even halt aan een Zwitsers aandoende chalet voor een koffie omdat we pas om 18u verwacht werden bij de B&B Cielito Sur.

Vriendelijke ontvangst door Glenn en Janet die met trots hun prachtige tuin en dito kamers laten zien. We zijn de enige gasten wat maakt dat we de gezamelijke living met openhaard, tv, bibliotheek, computer, enz voor ons alleen hebben.

We rijden nog even naar het 10km lager gelegen dorpje Volcan om een steak te eten en keren dan terug om een verhaaltje te tikken en vroeg te gaan slapen.

3 opmerkingen:

  1. Klinkt allemaal fantastisch. Reizen is en blijft toch geweldig hé !
    TGI is inderdaad best nen aanrader, hebben die in Cassablanca voor het eerst getest en reuze meegevallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Kyra en Pieter,
    Dit is een plezante manier van reisopvolging.
    Hier is nog altijd geen regering maar wel mooi weer, al ziet het er bij jullie wel beter uit.
    Geniet met volle teugen en tot wederhoren.

    Groetjes Eddy en Liliane

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We volgen op de voet, wanneer ik weerberichten bij jullie intik krijg ik altijd warm maar regenachtig maar uit de foto's blijkt dat de weersvoorspellingen daar ook niet altijd kloppen want op de foto's is het steeds prachtweer.
    Gisteren naar Amsterdam geweest niet zo exotisch maar toch ook de moeite.

    kussen van de mama (papa ligt ziek in bed)

    BeantwoordenVerwijderen