donderdag 24 maart 2011

Dag 12 : Bocas del Toro – Bocas del Toro

Als we wakker worden blijkt het weer nog niet veel verbeterd te zijn. We besluiten om de snorkel en boottour naar Isla Bastimentos af te zeggen. Aan het ontbijt leren we een tof Amerikaans koppel kennen. Oh ja, toffe Amerikanen ze bestaan. We raken aan de praat en beetje bij beetje verbetert het weer. We nemen de watertaxi naar het grote eiland, Bocas waar we moeten wachten op de lokale bus naar het paradijselijke strand van Bocas Del Drago. Het wachten werd verzacht door een loopwedstrijd die de zondagochtend rust van het eiland verstoorde. Terwijl we naar de verschillende loopnummers keken arriveerde ook het Amerikaanse koppel. Zij plande net dezelfde uitstap als ons. Zodoende zaten we een halfuurtje later gezellig in het kleine busje naar de Caraïbische stranden.

Langs de godvergeten stranden struinden we naar het nabijgelegen 'Starfish Beach'. Met onze meegebrachte snorkel verkenden we de kustlijn. Er lagen tientallen mooi gekleurde geel en rode zeesterren.


Ondanks het flauwe begin werd de zon steeds feller en kregen we nog een mooi dag. Op onze weg terug merkten we nog enkele kapucijnsaapjes op en een boom vol oropendula vogels. We besloten om op het grote eiland Bocas te blijven en pikten een Thais restaurantje uit. In het donker namen we de watertaxi terug naar ons Casa Acuario.

1 opmerking:

  1. Dag kinderen,

    Wij hebben een paar e-mails via hotmail binnen gekregen maar die krijg ik niet open, moest daar iets in staan dat ik dringend moet weten laat het dan misschien langs de ouders van Kyra weten. Vandaag bij jullie langs geweest daar was niets bijzonders te melden. Wij gaan zodadelijk naar Ekeren eten in het "district" samen met de familie Mattijssens en de Ferdi. Ik weet niet of je al eens nieuws hebt gehad van Magali maar die heeft groot nieuws nl. ze heeft een vriend dus met Pasen eentje meer aan tafel. Tof Hé geniet nog en tot wederhoren
    groetjes en kussen van de ma en de pa

    BeantwoordenVerwijderen