zondag 20 maart 2011

Dag 11: Boca del Toro - Boca del Toro

Als we opstaan stelt Joanna, eigenares van Casa Acuario, voor om een tour te nemen naar Isla Bastimientos (Red Frog beach, snorkelen, ...). Omdat het weer alle kanten op kan beslissen we om de tour de dag nadien te nemen. In plaats van de tour wandelen we rond het eiland Isla Carenero. De enige reden waarom dit kan is omdat het strand publiek terrein is. Hierdoor wanen we ons constant in iemands voortuin, maar uiteindelijk slagen we erin de cirkel rond te maken ondanks een ontmoeting met een tarantula. Daarna nemen we ons snorkelgerief en testen voor de eerste maal onze snorkels.



Het weer verbetert voor geen centimeter, het voelt zelfs fris aan en we besluiten de watertaxi te nemen naar het grote eiland Bocas. Elke tent biedt happy hour aan. We maken er een goedkope kroegentocht (+/_ 0,75 Euro per pintje) van. Ook hier is het om half zeven donker en naar het schijnt was het eten 's avonds heel lekker. Uiteindelijk slagen we er in om in het donker per boot terug thuis te geraken.

3 opmerkingen:

  1. Dag 10 ziet er inderdaad wondermooi uit en dan zien wij de plaatselijke schonen nog niet.
    Spijtig dat het weer wat is omgekeerd maar daar blijft dat misschien niet lang duren. Hier zijn wij eindelijk aan de lente begonnen en gisteren hebben we er dan ook al een beetje van genoten.
    Hier valt weinig nieuws te melden deze namiddag gaan we met Jan en Christiane op stap want onze pa heeft een dag verlof hij moet er trouwens niet veel meer werken. Tot weder horen groetjes van de ma en de pa en van tante Minneke moest ik ook de groeten doen die heeft geen PC meer en kan jullie dus niet volgen.Katy haar winkel is ondertussen geopend en de verkoop was goed maar dat vraagt natuurlijk heel wat aanpassingen.

    toi toi en tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er daar héél donker uit. Is het een nachtfoto of een dagfoto die misschien een beetje onderbelicht is door de vele pintjes?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, de foto's zien er prachtig uit. Hopelijk hebben jullie een fantastische tijd daar. Hier zien we eindelijk de zon en dat is goed nieuws voor de ganzenrijders uiteraard. Zondag staat de oude gans in Berendrecht op het programma, de week erop trekken we naar Hoevenen om te zien of Sven Van Bouwel nog maar eens titel kan toevoegen aan zijn machtig palmares. Na zijn ziekte van twee weken geleden heeft ons papa nu diarree gekregen en kan nog nauwelijks het huis uit, maar dat ons mama misschien al verteld. Klinkt ongetwijfeld grappiger dan het eigenlijk is. Amuseer jullie nog en ik hou je op de hoogte van de gansvorderingen (wim van steenkiste is voor de tweede keer koning geworden in Ekeren; ik denk dat ze vanaf volgend jaar iemand mogen sturen naar het keizerschap!)

    groeten,
    Jelle

    BeantwoordenVerwijderen